2011-01-02 9 views
係網上一討論區見Burger king新店有推廣25/12&26/12的2pm-4pm係MK行人專用區同最新推出的安格斯皇堡影張相,就免費請你試食安格斯皇堡~嘩,成$40一個包送俾我,會唔會要我做大龍鳳GA?25號出開旺角,一於八下先終於俾我係銀行中心對出見到Burger king D人馬,好細個檔,有公主&王子???同人合照(見即影即有相左右二人)張相及換領券一同俾你,排三分鐘隊,影五秒鐘相,唔算醜怪啦~用換領券。於旺中新店外賣走(KFC以前個位)幾豐富,塊肉size比一般Burger king正常包大,注明係安格斯牛肉出品於包裝上味道算唔錯,但唔值用$40正價單買免費晚餐,雖然唔係好好食,但絕對好開心,希望遲D又有新推廣啦
係網上一討論區見Burger king新店有推廣

嘩,成$40一個包送俾我,會唔會要我做大龍鳳GA?
25號出開旺角,一於八下先

張相及換領券一同俾你,排三分鐘隊,影五秒鐘相,唔算醜怪啦~
中間係我囉住個包

用換領券。於旺中新店外賣走(KFC以前個位)
味道算唔錯,但唔值用$40正價單買

2010-12-25