野食.一張8人圓枱錦大蛋糕3個另有2款蛋糕切開一小件味道麻麻生果一兜過大雜會士多啤利佔全兜10粒之內,奇異果佔全兜3片冇錯係3片,西瓜密瓜同超酸菠羅就係最多,一兜面包布甸,總知加埋10款野到(仲要大部分都係栗子味)連最機本TRIAMISU 係冇既點學人做甜品BUFFET呀.另加3兜熱盤對我黎講係最好味的了豬頸肉,叉燒炒烏東,同烚西難花,同埋3款M字頭的雪糕 這次BUFFET 真的是超給唔抵囉 氣氛有人彈琴但琴聲好嘈 坐位有4枱人食佢地甜品BUFFET 剛好就係坐係佢地個場的4隻角中間位比D WALK IN 黎飲野既人坐做自己酒店客....去左佢呢度食野.真係唔係錢既問題..係令到我心情變到好差囉
一個字 差
一位要$158加一包一杯奶荼OR COFFEE
朋友要食藥叫佢比杯水.佢係冇既.得某隻法國有氣磺泉水幾錢唔知算最多唔食藥住
這次BUFFET 真的是超給唔抵囉
氣氛有人彈琴但琴聲好嘈