Showing 21 to 25 of 31 Reviews | |
話就話係雪糕,但我相信無用cream 之類既東西,味道ok,打開好香椰子味,係食落都唔係話好椰子,12蚊一杯,太貴la..一場黎到試下就好.同埋肯定自家制,個杯只係發泡膠杯加個蓋,個日去到,only 椰子味.但佢問我要乜味喎~~`哈 Date of Visit: Jul 17, 2010 Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 2Recommend 0 |
提早慶祝母親節,上個月1號食完,今個月6號又去食,食物質素差左好多ar.服務係好左好多,但係鹹度亦同時增加,熱食,根本無野好食,可能係上個月又食,今個月又食,所以無特別,但今次,差左好多.長腳蟹等左好耐都無加,牛柳太熟,梳乎厘,未埋到位已經下陷,燒牛架,血淋淋,翡翠螺,食左兩隻,第三隻會想嘔,甜品無特別.~~~~
 血淋淋,食完即刻飽晒
 六個大人,食完呢碟,我去拎多兩隻,已經想嘔,味道差左
 魚生係唯一可以讚,
 咖哩好味,個餅唔好食,印度師父可能放假,龍蝦都好食,牛柳,太熟
 可以試下既.味道不錯.肉乾,鹹到想嘔
 燕窩蛋撻,bb食左兩個,個蛋唔錯.其他甜品,不食也沒有損失
 依然有任食,靚雪糕
 上網訂位,送既曲奇,今次像樣la.上次用紙包(叉燒紙)
Date of Visit: May 06, 2010 Occasion: Mother's Day Spending per head: Approximately HKD210(Dinner) Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 5 | Hygiene 4 | Value for Money 3Recommend 0 |
 一個咁細既雞批,賣$7元,堂食仲要排隊,講真,個個話好味,先去試下真係有幾好味,皮面,不得不認同,好趣,係好味,但個餡同牛油皮,唔覺得好特別.size 又細.男人口大少少,可能兩三啖就攪點.
細到~~兩三啖就無左七蚊
第一啖,已經咬到餡,三分一個啦
d餡真係少到~~
Date of Visit: May 01, 2010 Spending per head: Approximately HKD7(Other) Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 2Recommend 0 |
 重點係唔想亞媽煮,又想平價食外賣.之前都想試.終於可以一試,雖然飯及意粉唔及pizza H,但個pizza 亞媽好鍾意,話佢唔漏,價錢仲好低.四個大人,$157.5,加埋支辣椒仔.都算係咁.最後都係食唔晒.留埋比家姐帶飯.下次會試下其他味既pizza, 佢d pizza 真係好過pizza H
 一個pizza +四個盒東西
 熱帶風情,傳統批
四盒東西
白汁雞皇飯,自己唔多喜歡,飯比較爛,
卡邦尼意粉,個名好似好正,但無特別,但亞媽食左半盒
焗肉醬甘薯,薯仔蓉.基本上可以話唔好食,BB食到嘔
Date of Visit: May 09, 2010 Occasion: Mother's Day Spending per head: Approximately HKD40(Dinner) Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 4 | Hygiene 4 | Value for Money 5Recommend 0 |
長腳蟹(每人至少食左四五隻腳),翡翠螺(數隻),龍蝦(兩件)、牛柳(自己食左四件)、帶子(呢個最唔好食,無味,食左兩隻)、鮮蝦(唔記得有無食),壽司(咁飽既野點會食)、刺身(一人至少食左一大碟)、沙律+埋生果(一大碟波蘿正),意式煮蜆(一碟)、香茜蒜蓉燒三文頭(無食)、豬骨濃湯豆腐煮白蜆、香辣栗子炆鴨胸(無粟子)、芝士菠菜焗脷柳等(好食,兩件)、松露菌梳乎厘(四人食左五杯BB食左一杯),Häagen-Daz任食自己食左兩杯,燒西冷(自己兩件)、印度咖喱及烤餅(薄趣好好食).... 五位大人,$1110.埋單.四位仲送埋紅酒一支... Date of Visit: Apr 01, 2010 Other Ratings:Taste 4 | Environment 5 | Service 4 | Hygiene 4 | Value for Money 4Recommend 0 |