中文 | English
PhilosVa
This is PhilosVa .
Member 1 First(s)
No. of Review72 Review(s)
編輯推介數目0 Editor's Choice
Recommended9 Recommended
Popularity4024 View(s)
Replies in Forum1 Comment(s)
Upload Photos239 Photo(s)
Upload Videos3 Video(s)
My Recommended Reviews0 Recommended Review(s)
My Favorite Restaurants2 Favorite Restaurant(s)
My Favorite Gourmets1 Favorite Gourmet(s)
My Fans1 Fan(s)
PhilosVa  Rising Gourmet
Become a Fan Become a Fan  Comment Leave a Message
Sort By:  Date Smile Smile Cry Cry  Editor's Choice  Overall Score
Display: AllHong Kong Macau Shenzhen

Full View Full View   |   Map View Map View
Showing 1 to 2 of 2 Reviews
大開眼界 Smile May 07, 2012
Share with MessengerShare on TwitterShare on Facebook
Categories : Coffee & Tea Shop | Japanese Cafe | Casual Drink | Family Style Dining

是日雷電交加,唯有放棄探索螢火蟲之旅,把容生拉到UCC探索蝗蟲mad

拿到的籌上寫著的是146

第一次問的時候我還躊躇著
第二次時我立刻上前
因為那時已經八時四十分左右
沙律可是九時就停止供應的
我來的目的可就是要讓容生見識一下這兒的沙律山丘的tongue

迅速地點了漢堡奄列飯和咖哩牛肉焗飯
我便拉著容生向沙律吧那邊走mad
那兒早已堆滿人
原來沙律早已被掃清光shocked
有人在投訴怎麼一點沙律也沒有,叫人吃甚麼

說實的,把沙律拿出來的服務生那副表情完全是在說
「我拿這麼多出來,結果只會浪費得更多;我捧多少出來你們便拿多少,都不知是否吃得完的」

在這兒拿沙律確實需要點技巧
要在適當的時候在沙律吧攝位
也要對物理重心這門學問有一定程度的研究
要不然你是不可能把形形色色的沙律堆砌成一個個小山丘的tongue
我的沙律山丘

漢堡奄列飯

我的咖哩牛肉焗飯我當然喜歡
但就連容生也讚lol
很多芝士不在話下tongue
焗芝士香加上咖哩香,芝士鹹再加咖哩辣,真的很惹食慾lol
牛肉片薄薄的焗得很香口
咖哩牛肉焗飯
咖哩牛肉焗飯

坐在吧枱其實也挺不錯
反正和容生也不慣對坐
我們在吧枱的位置剛好對著虹吸壺
邊吃邊看服務生煮了一壺又一壺的咖啡...
然後我們決定點凍檸茶和熱檸水tongue
凍檸茶和熱檸水
凍檸茶和熱檸水

來UCC除了能大開腹界之外(不開是吃不下沙律的...mad
對現代人的不甘後人、甚麼也要比拼一番的本性也真的大開眼界shocked
是名乎其實的You see seetongue

Recommended Dish(es):  咖哩牛肉焗飯

Date of Visit: May 05, 2012

Spending per head: Approximately HKD110

Other Ratings:
 4  |
Environment
Value for Money

• Keep it up!

• Looking Forward

未結尾已在懷念 Smile May 07, 2012
Categories : Western | Bakery

一年多前試過這兒的朱古力香蕉波
那時候買了便在店子外面找了張凳坐下吃
結果太冰(香蕉蓉是見冰的,根本吃不出味道mad
感覺不佳

這天本來想去附近另一間糕點舖
但由於時間不太夠又想打太鼓所以決定去同在世貿的這小小店子

相隔一年多,朱古力香蕉波好像沒從前那麼好賣了
反是那新的白朱古力覆盆子波就只賣剩兩個shocked

可惜我不喜白朱古力
所以還是選了那朱古力香蕉波tongue

很開心地發現店子現在設有四個座位,可以堂食lol
桌子上放著可愛的木馬擺設
雖然不是旋轉木馬但這個搖搖木馬也挺趣緻好玩lol
搖搖木馬
搖搖木馬

容生滿以為這個朱古力球整個都是軟的
所以切下去時驚訝十足lol
外層是脆的
我們想了好久也想不到師傅是如何在軟朱古力球外層弄一層緊貼的脆朱古力shocked
而且還有漂亮的紋絡lol

所需的手藝和對食物材料的了解可是非一般的啊lol
軟朱古力配香蕉蓉
軟朱古力配香蕉蓉

一直在想店子為何會起名為Carousel呢
會不會是因為糕點會給人一種夢幻的感覺?tongue(通常旋轉木馬的設計都是想給人一種夢幻的感覺吧?)
但這天我想起了這首歌

耗盡無窮力氣 仍難安心抱著你

不知還有多少人會記得?smile

送給大家
迴旋木馬

Recommended Dish(es):  Chocolate Banana Ball

Date of Visit: May 04, 2012

Spending per head: Approximately HKD35

Other Ratings:
 4  |
Environment
Value for Money

• Keep it up!

• Looking Forward

• Interesting

• Touched

• Envy

• Cool Photo
   1 Vote(s)   View Results
Recommend

Home|Restaurant Search|Review|Coupon|Recipe |Forum
Mobile OpenRice |OpenRice in Chinese |OpenRice Travel|Online Restaurant Reservations |开饭喇
Member Registration|Submit Restaurant Info|About Us |Editor's Blog |Privacy Policy |Terms of Service |Site Map
OpenRice.com is Hong Kong's most popular dining guide to help people find places to eat based on the restaurant reviews written by real local people. OpenRice also offers restaurant discount coupons, food delivery directory and recipes.Through our Hong Kong restaurant search engine, users can easily find their desired dining places by districts such as Central restaurants,Causeway Bay restaurants,TST restaurants and cuisines such as French restaurants, Italian restaurants, Chinese restaurants, Japanese restaurants, and buffet.

Copyright © 1999-2013 Openrice Group Inc. All Rights Reserved.
Hong Kong's Most Popular Dining Guide,
with restaurant search, restaurants reviews, and dining coupons.