Showing 1 to 5 of 79 Reviews | |
去過兩次, 第一次去, 2am, 大部分甜品都話賣哂, 簡稱「百無」。 我叫我是原味souffle, 都等左幾耐, 不過熱辣辣焗出來, 好新鮮呢~~ 味道ok,不太甜, 很鬆軟~ 其他果d 咩咩撈果d就一般la, 無驚喜~ 第二次去, 十點幾倒, 唔算多人, 出面ge位仲有好多。我叫左杏仁露, 都估到佢地係杏仁霜溝女ga la, 所以味道都係果d 味la, 不過佢地竟然加左原粒杏仁入去, 超怪law, 完全唔match, 如果有手ge, 就應該將佢磨成糊, 好過一粒粒放埋一齊bow la!  Spending per head: Approximately HKD30 Other Ratings:Taste 3 | Environment 2 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3Recommend 0 |
同事話試過佢d 鐵板燒好食, 今次就去試佢ge lunch set先, 點之有d失望law 佢個menu先奇怪, 咩都唔講, 就咁俾個名你, 我連定食set入面有d 咩都未知, 問waiter,佢都又講到唔清唔楚 鯖魚定食: size 方面,佢條魚係平時散叫ge 一倍! 都幾抵架, 食到好鬼飽, 不過油左d law, 味道同出面無分別, 無咩驚喜 蔥炒牛肉定食: 蔥多過牛肉, 勁普通 薑汁炒豬肉定食: 同事話完全無薑味, 叫waiter 拎多d 汁來先有番d 薑味, 不過成道菜超普通! 佢d set 都80蚊起架, 咁普通ge 質素唔值lee個錢law, 同平時出面4-50蚊果d 差不多咋, 咁我駛咩去果度食? Other Ratings:Taste 3 | Environment 4 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 2 Recommend 0 |
之前睇過食評,都是劣評多, 加上見咁少人, 都知未必好食, 不過始終未試過, 又唔駛等位, 幾大就幾大la。 其實環境ok ge, d table都幾大, 服務都ok 炸蝦餅: ok, 幾香口 炸軟殼蟹: 完全唔掂! 簡直就係成舊粉!!!  都唔知有無蟹喺入面! 又唔熱wor 雜菜粉絲煲: 呢d 咁普通ge菜,都可以煮到d 粉絲一pat pat痴住  Spending per head: Approximately HKD80 Other Ratings:Taste 2 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 2Recommend 0 |
見佢7pm 都唔駛等位, 又未試過, 即管試下la, 入面似茶餐廳多過日本餐廳囉, 都知道quality都唔方好得去邊架喇~ 我地每次必食三文魚/魚腩刺身, 點知佢話賣哂! arm arm晚市咋wor, 佢地唔識入多d貨架咩! 好失望,而其他刺身又無特別, 所以叫左其他燒物instead 八爪魚/螺軍艦: 都係果d 味道, 無咩特別 清酒煮蜆: 完全無清酒味, 只覺得係味精湯煮蜆, 好彩唔怕鹹 汁燒帶子: 一串兩隻, 燒得太熟, 同埋好乾呀 燒銀雪魚: ok, 但燒汁多d 會更好~ btw, 見到個waitress 露股「la」, 真係no comment ...  Other Ratings:Taste 2 | Environment 2 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3 Recommend 0 |
730pm, 見店內人不多, 又以牛丸招徠, 即管一試~ 牛丸河: 朋友說ok, 但不及元朗的勝利牛丸那麼彈牙 魚蛋麵: 好咸, 湯底咸, 魚蛋咸, 魚片更咸! 吃了幾口便沒有吃 這店可能只有牛丸是ok 的    Spending per head: Approximately HKD40 Other Ratings:Taste 2 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3Recommend 0 |