Showing 36 to 40 of 1677 Reviews | |
同阿媽食糖水做下午茶,一人一碗熱芝麻糊,其實都唔錯既,但我始終覺得唔夠香,睇落好杰好夠芝麻,但係食落都係差少少香味,反而阿媽話好好味喎!我覺得要再濃一點! 睇落唔係好大碗,但係原來食完會好飽,哈哈! $14一碗,我略嫌貴... Spending per head: Approximately HKD14(Tea) Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3Recommend 0 |
尋日下晝行經甜麥麥,俾佢又平又看似新鮮既紙包蛋糕吸引左,見$3一個,$5兩個,就買左兩個番屋企。 我等到即日夜晚食,都唔算放左好耐呀,估唔到香氣哨失晒,食落已經唔算香軟,蛋味只係聞到而食唔到,顏色又比一般蛋糕既黃色深色,真係怪怪地...最重要係紙包蛋糕所需既軟熟,佢真係欠奉! 同埋,面頭啡色皮好易甩... 呢度的紙包蛋糕唔係得... Spending per head: Approximately HKD5(Night Snack) Other Ratings:Taste 2 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3Recommend 0 |
尋日買左個雞批做下午茶,阿姐係個烘爐攞出黎,熱辣辣,好吸引,點知一攞上手食...散晒! 個面既皮甩既...竟然一下子就同個批底分開左...激死...佢散晒,我都無法,搞到分開批面同批底(連餡)食,本來好好味架,但係咁食法真係差左... 呢度既雞批勝在唔會太油,夠熱,如果再香d同再多d雞會更好! Spending per head: Approximately HKD5(Tea) Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3Recommend 0 |
兩個人,叫左一個牛魔王($42)及一個芝士三文魚焗意粉($29,加$20連飲品)... 牛魔王包埋沙律同飲品,都唔錯!牛扒有牛,size唔會太大亦唔細,岩岩好,話七成熟又真係七成熟,都算係咁,而且唔會好韌,又唔多筋,個黑椒汁最好味,因為有味得黎又唔辣,不過我好喜歡薯菜,係粗身連皮薯條黎架!食到我停唔到口呀!如果脆d就好喇!(其實頗淋架!)唯一唔係太好係在薯條上落得太多鹽,其實唔落都得啦! 芝士三文魚焗意粉食到底會發現好多油,哎呀...會唔會好肥?芝士味唔算太重手,都可以,三文魚唔係一粒粒或一細件,而係一大件舖係面,仲係連魚皮果隻,食到近魚皮部分會腥,如果唔係,肉果部分都可以既,都幾大碟,有少少膩,味道一般,唔係話十分好味果隻! 不過,又唔記得呢度要加一,加左一無咁抵食呢! Spending per head: Approximately HKD40(Dinner) Other Ratings:Taste 3 | Environment 3 | Service 3 | Hygiene 3 | Value for Money 3Recommend 0 |
一見到出左蝦漢堡,好似好吸引咁,即刻走去試試! 果然唔錯呀!當然,蝦肉唔會係新鮮,而且蝦味唔算強,但係口感極佳,真係有蝦既口感,同牛肉漢堡好唔同!個汁好好味,係千島醬,同個蝦堡配合得好好!生菜絲都好多呀! 值得一試再試! Other Ratings:Taste 4 | Environment 4 | Service 4 | Hygiene 4 | Value for Money 4 Recommend 0 |