Showing 1 to 5 of 42 Reviews | |
熱辣辣ge天氣, 行街要食返d涼浸浸野~ 是日優惠$58細杯裝任裝 我一個人食, 都係揀返$15/100g咁計 呢度有好多種味道, 士多啤梨, 朱古力, 芒果....好多好多 我就揀左原味同芒果 唔知係咪我唔識用個乳酪機, 還是個機古惑, 一拉就拉左半杯原味, 一拉又拉左半杯士多啤梨  咁就一大杯了....... 之後加左d topping $46.8一杯 原味完全唔得, 有冰ge感覺(唔滑) 芒果味還可以... 都唔會再買呢一間了... Takeaway Wait Time: 0 minute(s)
Date of Visit: Jun 10, 2011 Spending per head: Approximately HKD46.8(Tea) Other Ratings:Taste 2 | Environment 4 | Service 4 | Hygiene 4 | Value for Money 3Recommend 0 |
朋友生日, 一行8人食buffet 慶祝下, book位果陣都仲係$328一個人 到當日confirm booking, 佢話加左價, $368一位  當晚是全蠔宴
全蠔宴
d蠔都ok新鮮
 都ok新鮮
d蠔有點似蠔屎味
煙蠔沙律
salad材料新鮮~~ 回本之選~ 長腳蟹~~~
 長腳蟹無限供應
用左openrice coupon, 送左小食~
coupon送的小食
回本之選~~~~ movenpick!!!!!!!
 movenpick + 橙酒班cake
 cookies 好味~
最後食完呢個涼粉就出事............. 嘔
 嘔的源頭!!!!
 總括, 加左價, 但無加到食物 無左燒牛肉, 變左燒豬柳 全蠔宴, 都唔見得有幾蠔... 生蠔都係得一種 食物質數有d 參差! 三文魚切到有d爛爛地... 涼粉真係不能亂食, 酒店都係咁話!!! Recommended Dish(es):
雪糕 Table Wait Time: 0 minute(s)
Date of Visit: Apr 04, 2011 Spending per head: Approximately HKD332(Dinner) Other Ratings:Taste 3 | Environment 4 | Service 4 | Hygiene 2 | Value for Money 2Recommend 0 |
未食午餐但又快要返工 成日經過都未試過, 就入去試下 唔係好餓 叫左個墨丸米, 冰檸茶 想加紫菜, 但阿姐話無....(餐牌寫有ga ma, 算啦) 黎到個墨丸米, 唔知點解d湯好油..............  d米又少 最後你估下幾錢??? ..............$33 張單無寫幾多錢ga, 淨係寫墨丸米, cot 同餐牌寫既價錢有出入lo, 不過我趕時間返工, 走了.... $33我不如係x龍, 翠x.....  Table Wait Time: 0 minute(s)
Date of Visit: Aug 21, 2010 Other Ratings:Taste 2 | Environment 2 | Service 2 | Hygiene 2 | Value for Money 1Recommend 0 |
因為無book位, 所以早d早d去 大約6 點幾到左 第一次食, 揀$188放題 唔只放題仲有火鍋, 揀左豬骨湯 送一款前菜, 我揀左烏冬沙律 凍凍地配埋酸酸地既沙律汁幾醒胃, 烏冬煙un  男友要左個漬淮山, 哈, 完全唔知咩黎 咬落爽爽脆脆幾得意 無限時放題, 所以慢慢叫慢慢食 由刺身開始 刺身真係幾新鮮下~ 有個叫左口魚, 咬落好重魚油, 但口感又幾得意~ 之後等燒物炸物果陣, 又打下邊爐 牛"鞋"左d 靈芝菇, 金菇, 粟米係最好~ 燒物黎喇 牛舌: un.... 帆立貝: 無味 芝士年糕: 好好味, 多油左d... 清酒煮蜆: 濃濃清酒味~~ 大蝦天婦羅: 個脆皮好硬 壽司類 帆立貝壽司係最好 赤貝壽司: 赤貝有臭味..... 黑蟹子: 幾得意 之後叫左白桃梳打$18同石榴特飲$22 d冰太多, 阻哂d位 總括刺身係最好, 火鍋都ok 其他就撞下邊樣好味 Recommended Dish(es):
刺身 Table Wait Time: 0 minute(s)
Date of Visit: Aug 18, 2010 Spending per head: Approximately HKD200(Dinner) Other Ratings:Taste 3 | Environment 4 | Service 4 | Hygiene 4 | Value for Money 3Recommend 0 |
呢間米線簡直鍾意點就點 小酸多酸, 走茜少茜多茜, 走芽少芽多芽................................ 總之你想點就圈低佢 個人鍾意食芽菜, 本時出面食米線只可以走茜, 多芽根本唔會理你 我叫左油麥菜雲吞中小辣走茜多芽  比完錢都等左幾耐下, 大約十多分鐘啦 店內食都係等咁耐ga, 可能續碗續碗煮呱... 打開, 嘩, 滿滿的... 湯都滿出黎喇 有兩粒雲吞, 一棵油麥菜 好滿足, 勁飽!!!  Takeaway Wait Time: 10 minute(s)
Date of Visit: Aug 17, 2010 Spending per head: Approximately HKD31(Lunch) Other Ratings:Taste 4 | Environment 4 | Service 4 | Hygiene 4 | Value for Money 4Recommend 0 |