2019-10-17 1565 views
舊鋪無晒位,職員話要提早預訂,所以安排同事帶我地行去官也街附近分店,鋪頭好乾淨,職員好有禮貌🌟檸檬白酒煮蜆D蜆唔會過熟,好肥同鮮甜,加檸檬煮酸酸地好開胃,忍唔住不停飲個湯🌟麵包焗葡國菜麵包焗到好乾身,超脆,職員等我影完相就用鉸剪剪開,麵包焗到好乾反而吸多左醬汁,雞有少少雪味,份量好大,味道正常🌟葡式乳豬釀飯乳豬薄皮,唔似中式傳統乳豬甘會好脆皮,系屬於半脆半軟,醃得入味,最特別系個飯底,好多唔同味道加埋一齊,可以一試二個人叫左三樣食物都食唔晒,而且價錢好平,呢間需然食物唔算系高水準,但系唔難食,比起好多葡國餐廳算系好,真系每樣都好足料,價錢較平

🌟檸檬白酒煮蜆
檸檬白酒煮蜆