2019-10-16 3036 views
過左黎澳門住一晚,第二朝當然要喺酒店嘆個早餐,先有度假嘅感覺。鳴詩早午晚都有提供自助餐,早餐供應時間由早上7點至11點,比其他酒店都算幾長時間。一入到餐廳就覺得好大好闊落,好舒服。不過可能店員為左方便serve客人,主要都安排客人坐中間嘅area。早餐都有好多唔同種類嘅選擇,有Salad Bar、麵包、各式各樣嘅Cheese同生果,Pastry。熱食主要係湯粉麵,西式仲有自選材料嘅Omelette、Bacon、牛肉腸 etc. 。可能因為早餐唔會食得太多,所以唔覺得有咩特別,普普通通。比較喜歡嘅係葡撻,整得幾好食。仲有唔同種類嘅新鮮果汁。

比較喜歡嘅係葡撻,整得幾好食。仲有唔同種類嘅新鮮果汁。