(Non-member)
2012-01-30 9 views
朋友介紹下打咗電去訂枱, 因為想俾個驚喜男友, 所以諗住訂個生日蛋糕俾佢, 但係又怕貴, 唔知係咪聽電話嗰個人聽得出我意思, 佢就同我講: 有好多客人生日都會用餐廳出品嗰個心太軟嚟代替生日蛋糕, 因為兩個人真係食唔曬一個蛋糕既!" 預早通知, 重可以幫人客做個連名字既生日牌添! 做咁多嘢都係收餐轉甜品既價錢25蚊, 我梗係話好啦...嘻嘻^^! 嗰晚好多人, 好彩book咗枱, 男友叫咗個紐西蘭肉眼扒配牛乾菌牛油, 我就叫咗個煙三文魚忌廉汁配闊條麵, 牛乾菌牛油配肉眼扒原來好特別, 肉眼六成啱啱好, 好軟熟. 闊條麵個汁好好味, 配上三文魚子好鮮甜, 真係又香又甜呀...個意大利菜湯都係一個驚喜, 冇諗個個菜湯會咁好味, 以為係好普通既湯啫. 為咗我既要求, 侍應們好合作, 係適當既時候就攞個點咗洋燭有生日牌既心太軟出嚟, 重唱埋生日歌, 嘩...我男友不知幾開心呀! 真係唔該曬佢哋! 星級既食物同服務, 埋單三百蚊都唔駛, 真係要讚讚讚呀! 開心到都唔記得同個心太軟影相添!!!
煙三文魚闊條麵兀三文魚子忌廉汁
紐西蘭肉眼扒配牛乾菌牛油