2011-01-22 14 views
我同老公兩個人5:30pm黎到,做左晚餐第一檯食客。哈哈免費小食:samosa波波4粒(幾好味,好過大大舊果D三角samosa,唔會一開波塞飽個肚)$60 Dinner set for 1  Tandoori chicken 3粒 (幾好,好入味,因為細粒。D椰菜我估係裝飾品黎,好難食的)  中式雞湯兩碗(好奇怪點解會係中式例湯,仲要兩碗,可能見我地兩個人但叫左一個餐,所以醒多碗;個湯其實好好飲,但個老外老公唔識欣賞,話係salt soup)  Chicken tikka masala咖喱,要另加$20,好味,但略嫌唔夠咖喱汁。  1客白飯1客roti煎餅,白飯正常,煎餅較greasy,但我鍾意。  PEPSI一杯。另外叫左份$100羊腿跟nan bread好大的羊腿!有四大條!我食左一條已飽到頂唔順。好好味!你去訂隻全羊要過千,我$100已食到最美味果四條腿啦。最後$16 Mango Lassi好好味,好飲過以前最愛去的Taj Mahal,真係好抵!埋單$200有找,冇加一,所以俾左$20 tips 個waiter服務好好,值得tip架!
我同老公兩個人5:30pm黎到,做左晚餐第一檯食客。哈哈

$60 Dinner set for 1
  PEPSI一杯

另外叫左份$100羊腿跟nan bread

埋單$200有找,冇加一,所以俾左$20 tips
waiter服務好好,值得tip架!
2011-01-22
  • 羊腿!