2010-11-10 672 views
同朋友放工想搵個寧靜嘅地方傾偈,閒日又想搵間近屋企嘅,麗豪同帝都酒店都已經被內地遊客攻陷,所以決定去沙田凱悅酒店。天天吧 Tin Tin Bar 環境寧靜,座位亦舒適,有沙發座位,亦有高桌位及酒吧座位。星期二夜晚7點幾,人不算多,以外國人居多,酒吧設現場音樂演奏,外籍歌手主要唱英文歌,唔知係咪見到我地係中國人,所以唱了一隻國語歌Happy Hour 下午5時至晚上8時,飲品買一送一 (樽裝飲品除外), 黑辣椒薯片略鹹,相信係希望客人多飲幾杯酒水吧。飲品沒什麼驚喜,一般啦,另外叫了一個芝士Platter.都係一般。不過$100舒服坐足兩個鐘,冇所謂啦,這裡不失為傾偈談心嘅好地方。

2010-11-09
$100 (Other)