2014-09-28 2239 views
過去的經驗告訴本人, 越投機取巧的在店名或門面做功夫的餐廳, 味道與服務通常越差, 這非常準確, 例如今次.一間食物水準與服務都一般以下的餐廳, 扮曬高級餐廳咁用大大嘅碟, 但野食得丁咁大, 阻住哂之餘細粒的人會覺得不方便.沙律的醬汁可能好似黃金咁貴, 得比極少, 不是用心品嘗根本以為沒有放, 味道一般沒有誠意.餐包一般. 餐湯很淡而且份量很少. 燒春雞飯, 雞肉稍老, 汁稀而少, 飯硬配菜難食.茄汁牛舌飯, 份量少味道差, 牛舌貴所以少有道理, 但連茄汁都少真的有點過分.豬扒飯, 份量少味道差. 蜆肉意粉, 份量少味道差. 大蝦意粉, 份量少味道差.服務一般般, 個服務員應該是富二代定什麼的, 問多兩句就黑臉而且無心做野.
2014-04-26