2013-11-04 602 views
星期六,睇完戲唔知食乜好,又係抱住搏一搏o既心態上黎睇下7點幾食飯時間都唔洗等位,兼唔full我真係第一次黎呢度食野,朋友話都唔算大碟有成本咁多o既甜品可以揀,點都要留一留肚朋友好為我著想放棄左自己想食o既焗年糕,俾我揀左呢個米卷食得有點兒狼狽,因為一咬就會跌哂出黎初時仲擔心芒果會酸,估唔到係超甜!!同煙三文魚o個種咸咸地夾埋一齊,umai~~終於遇到一道菜唔係圖片只供參考,蝦雖然得一隻但係夠大,魚扒同帶子都剛剛好雖然一個飯先得4樣餸,但其實淨係食個飯,本身都已經覺得好足夠唔係太酸,蕃茄味剛剛好,一個人可能好悶,兩個人食就fit哂~裝到隔離枱都有叫pizza,見唔係太大個,不過得5款可以揀,呢個薑汁豬算係比較特別唯獨是豚肉煮得耐,有點硬,薑汁我就唔係太食得出,不過不失~甜品時間~~~外層我估係朱古力味o既cream...因為唔算太多,所以都乾脆食左先算入面有一球朱古力雪糕,賣相黎講唔錯,不過如果外面真係cream,就真係扣左分喇兩球芒果+一球綠茶,伴住有鮮甜芒果同彈到不得了o既o者喱糖無奈雪糕底下都係有層cream,點解係唔係都要落cream呢?原本係想試下d芭菲,都係因為見到一層又一
星期六,睇完戲唔知食乜好,又係抱住搏一搏o既心態上黎睇下
7點幾食飯時間都唔洗等位,兼唔full
我真係第一次黎呢度食野,朋友話都唔算大碟
有成本咁多o既甜品可以揀,點都要留一留肚
煙三文魚芒果蟹柳米卷
朋友好為我著想放棄左自己想食o既焗年糕,俾我揀左呢個米卷
食得有點兒狼狽,因為一咬就會跌哂出黎
海鮮茄醬燴意大利飯
薑汁黑豚肉薄餅
唯獨是豚肉煮得耐,有點硬,薑汁我就唔係太食得出,不過不失~

甜品時間~~~
朱古力雪山
芒果船
兩球芒果+一球綠茶,伴住有鮮甜芒果同彈到不得了o既o者喱糖
原本係想試下d芭菲,都係因為見到一層又一層o既cream先至冇叫咋
話抵食又唔算好抵,好食又唔係勁好食,呢個價錢我諗仲可以再有更好o既選擇!
Other Info. : citibank信用卡有85折!
2013-11-02
Dining Offer