2015-01-13 1626 views
身住九龍一直都不太知道這間拉麵店, 直至開始在太古上班, 同事說好食帶我來試試, 味道不錯但我覺得有點貴, 之後我亦不定期有再訪 今個星期ladies lunch想食拉麵就來到這裡了!平時都是4款拉麵, 最多自己加配其他東西或者叫套餐, 今日碰巧有個特別的麵--海鮮拉麵! 當然叫來試試~ 果真沒令我失望, 第一口先嚐湯, 奶白色的湯底味道清得來有牛奶味, 甜甜地夠惹味! 只是個湯已經令我忍不住多飲幾口!材料都非常豐富, 有3隻青口數塊嫩口的三文魚排, 還有2隻蝦帶子, 是個十分足料的海鮮麵! 而且材料都是新鮮大粒, 不是冷藏的小型海鮮, 真的幾乎連湯都飲完! $98又不是很貴呀!
今個星期ladies lunch想食拉麵就來到這裡了!
海鮮拉麵

$110 (Lunch)
海鮮拉麵