(Non-member)
2006-02-28 69 views
與太太於上星期五diner唱K,早知逢星期五、六煩忙時間,兩人只限唱兩個鐘,其實都遇左間間都係,都冇問題。六點半到,比間兩人房,一見房即嚇親!細得可憐,梳化距離電視只得兩尺!(冇跨張)中間仲要放一張茶基,頂腳之餘跟本無可能唱到歌!就叫換房,都冇問題,換左間四人房。唱到七點半,叫晚餐食,十分鐘後晚餐到,服務員入來通知,你們八點半交房,要叫埋另一杯飲品,剛來了晚餐的一杯都未飲,就要叫埋單。仲離譜話因要埋單,所以早些落單。我就算吧。嘩!八點半交房,七點半就要埋單,真好冇隱!仲有八點半未到就cut歌!今時今日這些服務!完全無諗個客人感受。每人要$150,得兩個鐘(連吃晚餐),仲成個鐘前要埋單。全晚都未無心唱,以後都係唔去呢間!