2016-03-12 2245 views
生日前一天打電話訂枱,接線服務員話比左個網址我話可以上網訂,於是試一試,原來網站上可以先列上生日msg! 可能係生日關係,留左張落地玻璃枱比我地,一邊食一邊望住山頂纜車景色。我地一如既往order上年一模一樣菜式。Run Across Amer Sample - 男朋友好鐘意個source,覺得好香牛油香味同好滑,所以特別要求more🙊 加$45 有碟沙律,碟沙律好大碟好抵食,麵包糠粒粒好似剛剛炸起咁,脆卜卜。呢個拼盤有四款,三款蝦一款雞,仲有三個醬汁。飲品好特別,有閃燈閃下閃下,影相特別靚,飲完可以叫侍應洗乾淨隻杯比我地帶走架。(我已經儲齊一對😝)最後唔少得讚下個甜品,好好味,濃濃味道的蘋果披加上滑溜的雲呢拿雪糕,碟上仲寫上我之前order的生日字句。侍應一齊拍手👏🏻👏🏻唱住歌🎉 提提大家,當需要落order果陣,就將藍色的Run Forrest Run轉到紅色的Stop Forrest Stop,無需要舉手叫架!

Shrimp  New  Orleans

Side  Caesar  Salad
呢個拼盤有四款,三款蝦一款雞,仲有三個醬汁。
Run  Across  Amer  Sample
Mango  Lemon  Up
Ice  Cream  Spice
2016-01-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday