2016-10-05 1707 views
衝住佢個鰻魚飯有三食先嚟,見評價好似唔錯,所以對個鰻魚飯好大期望。諗住早啲去,唔洗book檯,點知去到淨翻吧檯位,其他檯都book曬。由於時間尚早,加埋我哋得三檯客,一店員遞咗餐牌後,幾個店員一字排開企曬我哋隔離,感覺好怪,好似有好多對眼望住咁😑。最主要為咗個鰻魚飯三食而嚟,所以唔諗住再叫其他嘢食,兩客燒鰻魚飯 + 一份串燒牛舌就夠啦。後來先知lunch time個鰻魚飯先$198,抵食好多。- 串燒牛舌($58)店員遞上牛舌,香味撲鼻,燒得啱啱好。牛舌肉質厚身,而且juicy,仲有好濃郁嘅牛味。正!!!- 名古屋特製燒鰻魚飯($288)店員遞上鰻魚飯後會目無表情咁「快速」講解食法後就即刻走咗去,咁嘅服務態度?鰻魚肉質新鮮肥美,飯有飯香,配合燒汁一齊食,口味不過不失,但無想像中咁好味。嘗試三種食法後,個人覺得第一種原始食法會更好帶出鰻魚、米飯、燒汁本身的味道。Ummm... 覺得唔抵食同埋咁嘅價錢唔值。服務態度真係有待改進。

- 串燒牛舌($58)

串燒牛舌
- 名古屋特製燒鰻魚飯($288)

名古屋特製燒鰻魚飯

串燒牛舌