2009-02-17 219 views
以往去 Karaoke, 對食物都唔敢有要求, 3個月前的一晚跟朋友到過這裏的食物不錯, 今天放假便帶媽咪去唱 K 兼食 Lunch (哈哈我媽咪未去過HK 的 K 場)!Around 12 點便到, Reception 2 個 Staff 好有禮貌, 我話想要間房近d 洗手間, 個女仔話俾間有獨立洗手間俾我, 真係唔該晒! 去到間房, 嘩! 是平日 d 十幾人房, 仲望住維園, 我都禁不住去欣賞吓 week-day 的 CWB (平日真係無咁嘅閒情日緻)!講返 d 嘢食, 价錢 around $52 - 65 包一杯 drink, 我揀咗牛扒, 媽咪揀咗海南雞飯, 個 waiter 好好心提我哋個海南雞飯汁有 d 辣, 因為是泰式! 先來咗個餐湯, 今日係"金必多素翅忌廉湯", 都好味呀! 海南雞飯, 媽咪話d 雞好滑又有雞味, 個飯好香, 不遇乾咗 d, Presentation 都得 我份牛扒都一般啦, 唔重梳打粉味, 不過個 Teriyaki Sauce 有d過甜!仲可以唱到 4pm, 抵呀!

仲可以唱到 4pm, 抵呀!

海南雞飯
牛扒配 Teriyaki Sauce
靚景
$80 (Lunch)