2016-07-22 2129 views
每一日嘅朝早都係從食早餐開始嘅,每一日都流連于各式各樣嘅茶餐廳、餅店.....至於今日就輪到佢啦——檀島!! 出名嘅特色蛋撻,味道相比起其他茶餐廳嘅真係ok,口感算比較滑,起碼對得著9蚊一隻嘅~~~點咗檀冰,以為系刨冰,點知系紅豆朱古力冰飲,38蚊一杯,都幾貴下,仲味道一般。。。可能因為我自己唔系好鐘意紅豆·· 立頓奶茶,茶味唔夠濃,同某飲品奶茶好似... 荷包蛋多士,荷包蛋就係兩個蛋,味道好淡,幾乎無味,多士仲過得去,麵包烤得幾脆 仲有個牛肉米粉,就係煮過嘅米粉加咗牛肉,煮法其實好簡單,米粉就係普通嘅米粉,味道偏甜。
立頓奶茶,茶味唔夠濃,同某飲品奶茶好似...
2016-06-29
Waiting Time
6 Minutes (Dine In)
$59 (Breakfast)