2016-07-25 1424 views
一早就聽過東寶booking好full, 原來都唔係, 平日去食都有好多位, 基本上全層都係佢既去到就叫左個胡椒豬肚湯同雞煲夠辣但唔夠咸菜味 好多芽菜仔 不過豬肚就唔多夠料 豬腸就好多 呢個雞煲特別在有雞同田雞, 田雞好咬口又滑好好味 上枱個時仲咋咋聲好夠鑊氣之後就食薑蔥魚雲煲薑蔥炒得好香 未上枱已經飄來香味 外酥內滑 豐富既魚脂流緊出黎 真係過我如何抵住引誘 減肥遲d先算啦之後就梗係加返支啤酒助興啦戰鬧碗! 氣氛果然係正既!佐酒小食椒鹽九肚魚! 炸漿好薄 魚又肥美足料 炸好之後香酥得黎完全唔油膩! 正丫!p.s. 鍋氣真係好過大酒家多多聲 份量同價錢相稱 夥計仲好好服務會幫你清理枱上既垃圾

去到就叫左個胡椒豬肚湯同雞煲
胡椒豬肚湯

之後就食薑蔥魚雲煲

之後就梗係加返支啤酒助興啦
戰鬧碗! 氣氛果然係正既!

佐酒小食

胡椒豬肚湯