2K
食完正餐行0左0黎Sogo, 仲有30 分鐘先要去文化中心「報到」, 0黎0左呢度食cake.New York cheesecake (圖下) 賣相相當平實, 唔會核突嚇到你唔想食, 亦唔會十分吸引你去食... 面頭質感幾實, 不過一拮落去就發覺中間非常腍bad bad, 餅底亦濕笠笠一pat pat. 問題唔大0既, 不過個人唔鍾意呢d 咁「曖昧」0既texture 0者. 味道算幾rich, 芝士味濃, 亦幾漏. 咁0既價錢咁0既質素, 都合理的.環境係food court 形式, 俾人「滾水淥腳」0既感覺, 如果一心0黎歎咖啡relax 0下的, 未必適合; counter staff 一般禮貌, 亦會一路幫你take order 一路同佢隔0黎的同事傾閒偈, 咁0既工作態度都真係幾annoying.整體0黎講唔差, 不過想食cake 的話, 真係唔需要0黎呢度, 俾多$20 去附近d hotel 餅店買好了.