2015-12-21 657 views
美食廣場出現確實方便只有一個人食飯既我,咁啱做完野去美食廣場睇下有乜食,最吸引我都係間pepper lunch,因為成個美食廣場得佢一間好多人排隊,由記以前係曼谷食過,香港就未試過,就決定試下,有十幾款選擇,我叫左香辣芝士牛肉飯,隔住玻璃望住熟手既姐姐將一塊熱辣辣鐵板,放上飯,肉,配菜,醬汁,擺盤完成就給客人,過程唔分鐘!! 係拎食物既旁邊,亦會有調味料供客人隨喜好增加;揾好位跟手就拌好食物至熟透先好食啊!!當芝士溶左落啲飯度,每一下都有拉絲見到(其實芝士俾得唔係多),配埋原本既醬汁確係配搭得幾好食,但係唔覺香辣囉…至於牛肉係用肥牛,用鐵板熱度整熟夠嫩口,係衰在份量較細好最後**鐵板好熱架記得小心辣親手**
分鐘
!! 係拎食物既旁邊,亦會有調味料供客人隨喜好增加;揾好位
至於牛肉係用肥牛,用鐵板熱度整熟夠嫩口
,係衰在份量較細好
最後**鐵板好熱架記得小心辣親手**
香辣芝士牛肉飯
2015-12-21
$51 (Lunch)
香辣芝士牛肉飯