2010-11-09 11 views
之前都黎過favaca 3次, 1次係用生日優惠, 另外兩次用團購.打電話訂位果陣時已經講清楚會用coupon, 所以食飯果陣都無咩問題發生.但我睇其他人寫的食評, 大多數都係爭論關於優惠或者團購的問題. 其實你地有無細心睇過d條款? 我都用過d優惠, 都冇問題. 如果自己冇睇清楚就怪人, 我覺得好似對間餐廳吾係咁公平.值得推介的是, 鵝肝石頭飯, 好多食評都有講, 我就最鍾意d飯焦. 麵包 – 外面脆, 入邊軟熟. 因為要焗, 所以要等耐少少~我最鍾意朱古力心太軟, d朱古力勁濃郁, 配咪雪糕一流. 果日係我生日, 佢地幫我係隻碟度寫左happy birthday, 我覺得佢地好有heart.其實人地整咁多優惠都係想益我地d食客姐, 吾通想倒自己米咩!
如果自己冇睇清楚就怪人, 我覺得好似對間餐廳吾係咁公平.

我覺得佢地好有heart.

2010-11-05
  • 鵝肝野菌石頭飯