2012-09-08 18 views
我朋友之前上網買左呢間個團購,咁諗住早d行去食啦~點知去到門口俾我地見到午市有個$36包拉麵+飲品+小食 免加一下午茶$28拉麵包飲品 免加一即係用團購仲貴過就咁中入去食-__-"好啦~既然都黎到門口廢事搵另一間食,咁就入去食個下午茶$28間鋪好細間,好似得十幾個坐位我叫左個八王子拉麵,我朋友叫左個乜乜辛乜乜拉麵,唔記得個名喇~總之碗麵一樣樣係個湯底唔同味其實味道就真係無咩特別~係尖沙咀$28食碗麵仲想點?不過我覺得去茶餐廳食會更好...選擇更多...食到一半我同朋友吹緊水果下有個師父定店員行過黎問好唔好食....「ok丫」我地當時係咁答...見佢服務又唔算差,入得口就算啦...之後我同朋友係咁吹水,佢都有問我地要唔要杯水,之後都加左兩次水俾我地...兩個人埋單$56睇番上幾個食評都話野食唔得服務又差,我反而係覺得食物入得口(真係唔算好食)但服務好好啵
我朋友之前上網買左呢間個團購,咁諗住早d行去食啦~
下午茶$28拉麵包飲品 免加一

即係用團購仲貴過就咁中入去食-__-"

間鋪好細間,好似得十幾個坐位

兩個人埋單$56

2012-09-06
$28 (Tea)