2016-07-09 1281 views
服務超差,而且未試遇過咁差對待!尋日兩點後同朋友入去呢間餐廳食晏,見到張四人檯就坐埋去,有個待應行埋黎因為呢張係四人檯要求我地坐埋一邊,ok柚佢,我對呢間野食物水準無乜評價,但服務令我忍無可忍特登登記openrice寫幾句.餐牌:九唔搭八,本來餐廳特色我唔會點想講,但午餐餐牌奇奇怪怪,如果試過俾人老點食代餐經驗可能會明白果種忿怒,其中一個餐主菜係湯!另外幾款唔記得但都唔係正常野,第一反應痴x線,家下諗返唔知係唔係趕客就用呢個餐牌,熟客有另一個餐牌,我唔明邊度飲食習慣,但好呢度好似叫茶餐廳?最後點左個有肉有殿粉質雞肉意粉,跟著一連串不愉快事件開始.用餐:一開始上個餐包,居然無牛油刀,我未見過有餐廳會漏呢樣野,就算好普通街坊茶記都唔會,ok再柚佢,另一個奇觀同一日同一間餐廳展現眼前,我叫果杯涷飲無飲筒,成件事要我出聲先有人發現,痴x線,食完拿拿聲埋單走.餐具:無一件順眼,尤其飯羹,厚大,最唔就手就係呢件,其他都可以遷就下,只係個樣好睇,用黎做電影道具一流,實用性完全接受唔到.本人極討厭搭檯,兩點後入坐完全被要求坐埋邊留俾可能搭檯客人,我會好奇怪呢個鐘數要我用呢個價錢會有人搭檯?街坊茶記都唔
服務超差,而且未試遇過咁差對待!

餐牌:

用餐:

餐具:

本人極討厭搭檯,兩點後入坐完全被要求坐埋邊留俾可能搭檯客人,我會好奇怪呢個鐘數要我用呢個價錢會有人搭檯?街坊茶記都唔會咁要求.

不滿一樣野,需要由好多大大少少不滿事累積而成,當人產生意見就成為不滿,無意外因素,呢樣野你到了!!!
2016-07-08
$150 (Lunch)