Hiring
$19,000-$21,000
$26,000-$32,000
$26,000-$29,000
2016-10-08 6376 views
之前見到好多朋友食,諗住生日試一次啦!依間野位於icc,對於好多鍾意食景既人黎講應該會好喜歡,至於食物就同大家介紹一下 。至於值唔值依個價錢真係見仁見智。我本人就覺得試一次就夠。首先我叫左個帶子,略微過熟,有啲硬,亦唔係好食到佢既鮮甜,百幾蚊一隻,個人覺得係好多地方都搵到好食過佢。之後食左個和牛,叫左5成熟,結果燒出黎差唔多well done,牛燒到熟晒唔係太好食,要千幾蚊一碟。覺得有啲浪費左個和牛。再叫左個燒魚喜之次。依個算係食左咁多個之中叫做最過得去。師父燒到剛剛好,肉質唔太硬又唔太軟,亦都有鮮味。亦都叫左個燒雞翼,同係串燒店燒個啲無咩分別,但要50蚊一隻,50蚊係出面例牌都買到,個人覺得唔值依個價。另外,有一個後生女仕應(眼細細,識講日文中文,白白淨淨,大約二十幾歲)態度好白眼,揀客黎招待,一見到啲有錢客就飛過去。

燒帶子
燒和牛