2015-04-22 289 views
堅尼地城/西環的酒吧西餐越來越多 傳統小食同車仔麵就越來越少 是日路過港大附近 見到間鋪個名好得意 天天見麵⊙▽⊙ 哈哈 好似新開 不妨一試老闆推薦麻辣湯底 一試 果然好味!又唔會太辣 唔同其他車仔麵鋪surprise嘅係佢雞翼竟然分開上 炸的好好 拣咗4個鎹 還有蘿蔔 肥牛 通菜 量有d多 女仔可能食唔哂 但同行嘅大胃女士拣咗丸子 就唔係好多粒 哈哈 所以拣鎹都係一個學問 值得一提的係 汽水竟然5蚊 出面都10+蚊 老闆都好nice 過來問味道如何及有咩意見 門口仲有架復古單車 幾有feel 下次會再來過!

門口仲有架復古單車 幾有feel

下次會再來過!
雞翼 蘿蔔 通菜 肥牛
4鎹至8鎹 好實惠的價錢
2015-04-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
雞翼 蘿蔔 通菜 肥牛
2015-04-19 182 views
已經是第N次幫襯,一心衝著麻辣湯底。 因為這間的麻辣真是會令我上癮 ;麻度與同辣度配合得岩岩好,麻得黎又唔會死辣。 這次點了蟹籽丸,鮑魚菇,芝士腸和土豆片配油麵(中麻辣湯底) 湯底當然不用多說,正! 蟹籽丸:只有一粒,有點吝嗇 土豆片:識食一定要點,土豆片是炸的,食落好似食緊鮮炸厚薯條咁,一試難忘。老闆好有禮貌。店鋪有點窄,只有兩張細枱,所以我通常都是買外賣。
已經是第N次幫襯,一心衝著麻辣湯底。

這次點了蟹籽丸,鮑魚菇,芝士腸和土豆片配油麵(中麻辣湯底)
湯底當然不用多說,正!

蟹籽丸:只有一粒,有點吝嗇

2015-04-10
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 土豆片