2017-02-16 583 views
香噴噴的麵包真係魅力沒法擋黑糖提子直燒麵包蛋香味濃 而且非常鬆軟!!提子份量都ok睇佢大大個甘 但其實麵包密度吾高食曬一個都ok芝士條芝士和沙律醬份量很多!麵包好軟但拎上手超輕 食完一條好似無食過野甘牛油排包 牛油味同蛋味都好重一打開已經好香!食落仲好鬆軟~~但一定好肥!合桃方包入面有粒粒合桃!麵包皮煙un 包質好鬆軟 超重合桃香但都係輕飄飄~整體覺得QunQunPan麵包既密度都係好低,一d都吾紮實,似空氣麵包,食完吾會飽的
香噴噴的麵包真係魅力沒法擋
黑糖提子直燒

麵包蛋香味濃 而且非常鬆軟!!

提子份量都ok

但拎上手超輕

食完一條好似無食過野甘
牛油排包

牛油味同蛋味都好重

一打開已經好香!食落仲好鬆軟~~

但一定好肥!
合桃方包

入面有粒粒合桃!麵包皮煙un 包質好鬆軟 超重合桃香

但都係輕飄飄~

2016-12-03
TakeAway
2017-02-15 249 views
QunQunPan有麵包製作工場係店舖入面每朝經過都會聞到新鮮出爐既麵包香~麵包控又忍唔住入左去了芝士控見到有個雙重芝士包。。雙眼發光雙重芝士包 $11有幾雙重?原來只係入面鋪滿粒粒芝士,表皮有加芝士粉去焗製一般吧 沒有什麼驚喜 但芝味幾濃香芋包 $10我很期待一直想象裡面有滿滿的芋頭餡不過我錯了 芋頭餡少得可憐而且過甜 有點失望不過幸好麵包鬆軟合桃包 咸味麵包 質感較似軟法包合桃份量不多 但麵包帶點咸香 這款應該沒用太多油去製作 可算是較健康的一款
QunQunPan有麵包製作工場係店舖入面
每朝經過都會聞到新鮮出爐既麵包香~麵包控又忍唔住入左去了

芝士控見到有個雙重芝士包。。雙眼發光
雙重芝士包 $11
有幾雙重?
原來只係入面鋪滿粒粒芝士,表皮有加芝士粉去焗製

一般吧 沒有什麼驚喜 但芝味幾濃
香芋包 $10