食物味道真的不錯 因為鑊氣夠,  食小菜我比較喜歡那種舊式風味~ 始終今時今日好多地方食飯啲野食我都覺得唔夠鑊氣!!地方環境方面也是可以, 干淨唔殘舊食左幾味餸 口水雞, 雞肉嫩快, 雞肉入晒味所以味道好充夠. 蜜椒豬扒, 味道配合得好, 甜甜地好好食, 魷魚SO 趣口 唔會炸粉一大舊, 不過這味餸我覺得係基本野!! 酒樓推車食都好難難食. 土瓜灣都好多野食, 厘間都可以講是其中一個可以再來的, 店員的服務也是可以的. 我會再打一家人來食飯的.可惜鋪頭沒有房, 唔可以同一班老友喺房邊食邊玩.
可惜鋪頭沒有房, 唔可以同一班老友喺房邊食邊玩.
2016-12-02
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
2015-05-10 392 views
霸皇雞味道不錯,雞肉夠嫩,配上炒香的薑絲、蔥絲和蒸魚鼓油,味道出奇地配。可惜個梅菜扣肉有些咸,份量亦太少,以一份$45的客飯餐來小,絕對不夠飽。另外杯即磨咖啡亦偏苦和澀,不值一試。
另外杯即磨咖啡亦偏苦和澀,不值一試。
TakeAway